Leif GW Persson har synts till i TV-rutan så länge många av oss kan minnas. Kanske minns du hur spännande det var att smygtitta bakom soffan när föräldrarna satte på programmet “Efterlyst”, eller så är du själv en stor fantast och följer programmet slaviskt. GW har länge varit en person som många har sett upp till, men som också har fungerat som en frontfigur för rättvisa. Det få personer är medvetna om är att han faktiskt har kommit ut med ett alldeles eget sällskapsspel. I spelet “GWs brott” har du möjlighet att följa med på “en fängslande jakt i den undre världen”.

Vem passar spelet för?

Det här sällskapsspelet passar bäst för åldrarna 15 år och uppåt. Spelet rekommenderar 2-4 deltagare och har fått bra recensioner från diverse nyhetssajter och tidningar. Naturligtvis är det en fördel om du tycker att brott, rättvisa och straff är lite extra spännande. Du ska nämligen vara den som sätter dit brottslingarna i detta nervkittlande spel.

Även om recensionerna på spelet är bra så är de också blandade. Många menar att instruktionerna är lite stökiga och det kan vara svårt att komma igång. En deltagare utses för att vara GW själv och resterande är då brottslingarna som ska sättas dit. Deltagaren som är GW ska, med hjälp av ett magnetiskt bräde, försöka fånga alla brottslingar. Här är det viktigt att man fokuserar mycket på taktiker och strategier. Har man tur kan till och med tjuvarna lyckas sätta dit varandra istället.

GW:s brott är ett underhållande sällskapsspel som är perfekt att ge bort i julklapp. Spelet passar både ungdomar och vuxna som vill ha ett spännande spel som inte tar slut på 10 minuter.