Spela.com är en hemsida som erbjuder mängder med underhållande spel för både vuxna och barn. Vid en första anblick kan det se ut som att sidan främst riktar sig till yngre ungdomar och då kanske även främst tjejer, men så är inte fallet. De spel som presenteras på startsidan är enbart de som är mest populära, men Spela.com har ett hav av andra speltyper och kategorier med.

Spela.com erbjuder t.ex. actionspel, tjejspel, strategispel, spel med flera spelare, alternativt pussel och sportspel. Eftersom detta inte är ett casino på något sätt så är alla spel helt gratis att använda sig av. Det kan dock vara bra att vara införstådd med att du behöver en relativt modern dator för att alla spel ska kunna fungera optimalt och att du dessutom orkar hantera en viss mängd reklam. Den reklam som finns kan liknas lite med Youtube. Innan en film startar så kommer först en lång reklamsnutt och detsamma gäller hos Spela.

Skapa ett konto med dina favoriter

Spela.com har många återvändande kunder och därför erbjuder de också möjligheten att skapa ett eget konto. Det är helt gratis att skapa ett konto hos Spela och dessutom kommer det med många fördelar. Du kommer t.ex. att kunna spara ner dina favoriter och även komma i kontakt med andra spelare.